Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Apartament 2 camere etaj1 in zona Uverturii-Rosu
Rosu, Rosu

€45.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Apartament

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 45 mp

Camere 2

Bai 1

Apartament 2 camere etaj1 in zona Uverturii-Rosu
Rosu, Rosu

€45.000

Experienta prin excelenta!



Va propunem spre vanzare in exclusivitate un apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, situat in zona Militari la intrarea in Rosu, intr-un imobil construit in anul 2015 , disponibil la etajul 1 din 3, cu o suprafata utila de 45.11 mp si vedere mixta. Pe palier se afla doar 2 apartamente.



Toate utilitatile: apa, canalizare, curent electric, gaze, internet, cablu tv, interfon, centrala proprie pe gaz. Apartamentul necesita renovare.



Accesul catre Centrul Capitalei se face rapid, avand multiple variante si statie de autobuz in imediata apropiere. Proprietatea se vinde pentru suma de 45000 EURO cu TVA inclus, se accepta si credit ipotecar. Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea de credit ipotecar.



Oferta apartine agentiei TOP ESTATE TEAM (www.tet.ro)! Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti si Ilfov!





Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Centrala proprie
Aer Conditionat
Cablu
Fibra Optica
Wireless
Dial-up

Localizare

Gavan Stefan

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress