Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Ivory Residence Pipera - Prima inchiriere!
Pipera, Bucuresti

€750/luna
detalii pe scurt

Tip proprietate Apartament

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 66 mp

Camere 2

Bai 1

Etaj 2/P5

Ivory Residence Pipera - Prima inchiriere!
Pipera, Bucuresti

€750/luna

VIB & Partners vă ofera in exclusivitate un apartament cu două camere ce face parte din Ivory Residence Pipera. Acest apartament modern și elegant este pozitionat la etajul 2/5, bloc finalizat în anul 2024. Cu o suprafață construită de 88 de metri pătrați și o suprafață utilă de 66 de metri pătrați plus un balcon de 4 mp, acesta oferă spațiu generos și confortabil pentru o viață de calitate. 

Apartamentul este complet mobilat și echipat cu toate echipamentele și mobilierul necesare pentru o viață comodă. Beneficiați de confortul unui sistem de aer condiționat, centrală proprie pentru apartament, aer conditionat, facilități moderne, inclusiv televizor, mașină de spălat rufe, frigider, aragaz și hotă, totul nou. Apartamentul dispune de o baie principală cu dus.

Apartamentul se inchiriaza impreuna cu un loc de parcare în cladirea ce are destinatie doar de parcare auto, aveți întotdeauna un loc sigur pentru mașina dvs. Blocul este dotat cu lift, sistem pentru incendiu, bariera, supraveghere video, administratie, este o oportunitate unică de a locui într-un apartament modern, complet nou și elegant, într-o zonă dorită.

Pentru mai multe informații despre acest apartament sau pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați. Acest apartament este disponibil pentru prima închiriere și reprezintă o oportunitate excelentă de a vă muta într-o locuință de calitate în Ivory Residence.

  • nu se accepta animale de companie.

  • contract pe minim 12 luni

  • o luna avans

  • o luna  garantie

  • disponibil imediat

Nu ezitați să ne sunați la numărul de telefon sau să ne scrieți la adresa de email pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare.

 

 

Curent electric
Apa
Telefon
Gaz
Cablu TV
Canalizare
Centrala proprie
Incalzire pardoseala
Cablu
Fibra Optica
Wireless

Localizare

George Popa

+07- VEZI NUMAR

www.vibimobiliare.ro

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress