Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Apartament Deosebit 3 Camere-Pipera-La Gloire-Terasa 24mp
Pipera, Bucuresti

€890/luna
detalii pe scurt

Tip proprietate Apartament

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 70 mp

Camere 3

Bai 2

Etaj 3/P+4

Apartament Deosebit 3 Camere-Pipera-La Gloire-Terasa 24mp
Pipera, Bucuresti

€890/luna

Vib Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament de lux de 3 camere, situat in ansamblul rezidential Parc du Lac La Gloire, la doar 5 minute de cele mai prestigioase scoli si gradinite private, de Baneasa Shopping City, Ikea, Metro sau zona de office din nordul Bucurestiului.

Imobilul are o suprafata totala de 94mp, un design modern, si este pretabil pentru inchiriere complet mobilat si utilat, cu electrocasnice de cea mai buna calitate, fiind compus din living si bucatarie open space, 2 dormitoare spatioase, 2 bai cu cada si 2 terase cu vedere superba catre lac. Dispune de centrala proprie, cu incalzire in pardoseala, costurile de intretinere mentinandu-se mici chiar si in perioadele de iarna.

Apartamentul se afla la prima inchiriere, si are disponibilitate imediata. Beneficiaza de un loc de parcare privat, suprateran si totodata supraveghere video si paza 24/24. Pretul este unul atractiv!

Pentru mai multe detalii si vizionari, va stam la dispozitie!

Curent electric
Apa
Telefon
Gaz
Cablu TV
Canalizare
Centrala proprie
Calorifere
Aer Conditionat
Cablu
Wireless

Localizare

Andra Raicu

+07- VEZI NUMAR

www.vibimobiliare.ro

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress