Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Inchiriere apartament 4 camere, Strand, Sibiu
Strand, Sibiu

€485/luna
detalii pe scurt

Tip proprietate Apartament

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 85 mp

Camere 4

Bai 2

Inchiriere apartament 4 camere, Strand, Sibiu
Strand, Sibiu

€485/luna

Se inchiriaza pe termen lung apartament cu 4 camere decomandate, 2 bai si balcon inchis, in Sibiu zona Strand, cu o suprafata utila de 85 mp, amenajat la etajul intermediar 1 al unui imobil cu 4 etaje, izolat termic la exterior. Apartamentul este spatios, compus din 4 camere decomandate, bucatarie inchisa mobilata si utilata, 2 bai cu cada, 2 spatii pentru depozitare si hol. Acesta detine toate imbunatatirile moderne: ferestre tip termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, gresie, faianta, centrala termica cu calorifere din otel. Imobilul este situat intr-o zona foarte bine cotata pe piata imobiliara din Sibiu, aproape de centru, magazine, scoli, gradinite, acces usor catre toate zonele orasului, apartamentul este spatios, bine compartimentat. Apartamentul se inchiriaza pe termen lung la pretul de 485 euro / luna. Se poate mobila la cerere.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22749

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare

Localizare

Andreea Lupu

+07- VEZI NUMAR

www.taboo.ro

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu