Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Apartament 3 camere de vanzare Dristor
Dristor, Bucuresti

€126.999
detalii pe scurt

Tip proprietate Apartament

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 59 mp

Camere 3

Bai 1

Apartament 3 camere de vanzare Dristor
Dristor, Bucuresti

€126.999

Excelenta prin experienta!



Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere in zona Dristor din Bucuresti care reprezinta o oportunitate extraordinara pentru cei care cauta un camin spatios si confortabil in capitala. Amplasat intr-o zona linistita si convenabila, acest apartament luminos ofera un spatiu generos pentru intreaga familie. Cu finisaje moderne si o compartimentare bine gandita, acesta este locul perfect pentru a te simti ca acasa. Cu acces rapid la mijloacele de transport in comun, magazine, parcuri si alte facilitati, acest apartament reprezinta un camin ideal pentru cei care apreciaza confortul si comoditatea.



Izolatia fonica



In toata casa pe tavan mai putin in bucatarie + balcoane

Astea sunt placile - https://www.dedeman.ro/ro/placa-fonoizolanta-pst-90-izolare-fonica/-termica-spuma-poliuretanica-1000-x-500-x-50-mm-4-bucati/p/6052802

+ Placi de rigips acustic.



Imbunatatiri mai importante aduse:

1.Toata instalatia electrica schimbata, pe cupru, cu circuit separat pentru AC, masina + uscator si plita, fiecare pe circuit separat.

2.Sapa, placi de osb 2 randuri si apoi parchetul. Cand am scos parchetul s-a creat un gol de 15cm pe care l-am umplut cu astea pentru a aduce totul la nivel (si balcoanele) practic transformat spatiul total in util.

3. Sanitare noi, wc incastrat, sifon nou, etc. Scurgere si alimentare pentru masina + uscator pe balcon, tras pe sub cada.

4.Toate caloriferele refacute cu tevi de cupru, pentru aspect cat mai curat (inainte era ppr dar proprietarul le-a trecut pe toate prin spatele caloriferelor sa nu fie vizibile)

5.Masti + guri de vizitare pentru toate tevile de caldura

6.Boiler + traseu separat pe sub cada.

7.Toate intrerupatoarele mutate mai jos, ca la apartamentele noi + toate prizele regandite. Priza de net in birou, etc.



Apartamentul beneficiaza de loc de parcare cu plata la ADP fix in fata balconului.



Proprietatea este retrasa fiind in plan secund fata de Bulevardul Camil Ressu ceea ce permite sa va bucurati de liniste.



Parcul se afla la 5-7 minute, Park Lake Mall in apropiere la 8 minute si metroul la 13-15 minute - toate aceste distante fiind la mers pe jos.



O parte din mobilier si obiectele personale nu vor ramane in apartamente.



Contacteaza-ma pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare!



Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti si Ilfov!

Localizare

Posea Dan

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress