Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Apartament 4 Camere Gradina Icoanei
Gradina Icoanei, Bucuresti

EUR315.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Apartament

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 98 mp

Camere 4

Bai 2

Etaj 1/P+7

Apartament 4 Camere Gradina Icoanei
Gradina Icoanei, Bucuresti

EUR315.000

VIB & Partners Real Estate va prezinta spre vanzare un apartament deosebit in zona Gradina Icoanei, cu o vedere panoramica spectaculoasa.

Apartamentul dispune de o suprafata totala de 116 mp si o suprafata utila de 98 mp, excelent distribuita intre camere, living cu o suprafata generoasa, 2 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane, boxa, camera de serviciu, centrala termica proprie.

Acest apartamentul este renovat complet, la standarde inalte de calitate (aer conditionat, gresie, faianta, parchet, sanitare gama Lux, tamplarie cu geamuri termopan de cea mai buna calitate, usi interioare si de intrare). Bucataria complet mobilata si utilata cu electrocasnice incastrate de cea mai buna calitate.

Apartamentul se vinde mobilat si utilat, este potrivit pentru nevoile oricarei familii, lemnul utilizat ca element principal atat in amenajarea cat si in mobilarea apartamentului, dau caldura si emotie proprietatii.

Spatiile interioare au o amenajare excelenta, mobilierul nu confera doar un grad sporit de confort ci aduce si un aer de rafinament proprietatii care il transforma intr-un adevarat camin. De altfel, tocmai asta face apartamentul sa fie special: este un camin, nu doar un spatiu locativ!

Prin amplasarea in centrul Capitalei, apartamentul dispune in imediata vecinatate de scoli, gradinite, licee, universitati, magazine de lux, supermarketuri, farmacii, restaurante, institutii bancare, mijloace de transport in comun.

Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.

Curent electric
Apa
Telefon
Gaz
Cablu TV
Canalizare
Calorifere
Cablu

Localizare

Daniela Ciocan

+07- VEZI NUMAR

www.vibimobiliare.ro

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress