Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Apartament 3 camere, curte interioara APUSULUI
Militari, Bucuresti

€119.900
detalii pe scurt

Tip proprietate Apartament

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 80 mp

Camere 3

Bai 1

Etaj Parter/P

Apartament 3 camere, curte interioara APUSULUI
Militari, Bucuresti

€119.900

EXCELENTA PRIN EXPERIENTA!



Top Estate Team va prezinta spre vanzare un apartament cu 3 camere, 80 mp, demisol + parter in apropiere de metrou Pacii, intr-o zona foarte linistita, dar aproape de orice mijloc de transport comun, facilitand astfel deplasarea oriunde in oras.



Apartamentul are un plasament excelent, astfel ca nu doar ca va puteti deplasa oriunde, dar nici nu este nevoie, deoarece regasim la o traversare de strada Metrou Pacii, Statii de autobuz, Kaufland, Lidl, Sala de fitness etc.



Lucrurile bune nu se termina aici! Apartamentul este mobilat complet (tot ce se vede in poze ramane la norocosul proprietar),beneficiaza de un aspect placut, nou, deoarece vorbim si despre un bloc din anul 2015, astfel ca nu sunt necesare investitii, dispune de o zona linistita, fara zgomotul masinilor si al vecinilor, LOC DE PARCARE chiar in curtea proprie si CENTRALA PROPRIE.



BONUS este singurul apartament ce beneficiaza de curte proprie alcatuita din terasa si spatiu pentru parcare sau amenajare dupa bunul plac.



Pentru informatii complete si pentru a programa o vizionare, nu ezitati sa ma contactati telefonic.



Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este GRATUIT in Bucuresti si Ilfov.

Centrala proprie
Aer Conditionat
Fibra Optica
Wireless

Localizare

Stanchievici Vlad

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress