Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Pipera
Pipera, Bucuresti

€112.320 + TVA
detalii pe scurt

Tip proprietate Apartament

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 61 mp

Camere 2

Bai 1

Apartament cu 2 camere de vanzare in zona Pipera
Pipera, Bucuresti

€112.320 + TVA

Tranzactioneaza cu noi si te ajutam sa te muti!Va invitam sa achizitionati un apartament de 3 camere pe Bulevardul Pipera intr-un bloc nou, in imediata apropiere de Balta Pipera/ rond Omv.

Compartimentarea interioara este de tip semidecomandat. Apartamentul este situat la etajul 1/3+4R retras.

Suprafata utila a apartamentului este de 80.3 mp, suprafata construita este 88.92 mp, confort: 1.

Apartamentul are un living, doua dormitoare, doua bai, hol de acces, bucatarie si balcon cu o suprafata de 8.9 mp.Utilitati: curent, apa, gaz, calorifere, centrala termica, acces la internet prin cablu, wireless.

Finisaje: stare interior – nou, parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan din PVC Rehau, usa metalica la intrare, usi interior din lemn.Dotari: apometre, contor gaz.

Apartamentul se ofera spre vanzare nemobilat, viitorii propietari putand sa il mobileze/amenajeze conform propriilor viziuni, in concordanta cu activitatea ce va fi desfasurata.Pretul unui loc de parcare subteran este de 15.000 Euro + TVA.

Apartamentul se vinde pentru un pret de 139.200 Euro + TVA.Va prezentam un imobil cu un regim de inaltime S+P+3+4R ce cuprinde apartamente de 2, 3 si 4 camere pe Bulevardul Pipera.

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Centrala proprie
Cablu

Localizare

Ungureanu Ionut

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress