Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Vanzare apartament 2 camere, Unirii, Bucuresti
Unirii, Bucuresti

€113.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Apartament

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 57 mp

Camere 2

Bai 1

Vanzare apartament 2 camere, Unirii, Bucuresti
Unirii, Bucuresti

€113.000

Coldwell Banker, va prezinta spre vanzare, un apartament cu 2 camere, situat in apropiere de Piata Unirii. Apartamentul, cu o surafata utila de 57 mp la care se adauga un balcon de 6 mp, are o compartimentare decomandata, cu bucatarie open space. Dotari: - centrala proprie, AC, termopane, gresie si faianta, parchet, usa metalica la intrare. Blocul constructie 2015, se afla in apropiere de statia de metrou Piata Unirii. Exista posibilitatea achizitionarii unui loc de parcare. Pentru mai multe detalii, va rugam, sa contactati brokerul! Despre Coldwell Banker: Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
 Compania detine un portofoliu de peste 11 000 proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou. Departamentul de New Homes detine cel mai mare si important numar de proiecte rezidentiale din Romania, reprezentand cei mai importanti dezvoltatori ai momentului dar si marea majoritate a micilor dezvoltatori independenti care insumati reprezinta un procent important din totalul unitatilor locative construite in ultimii ani. Biroul Coldwell Banker Banu Manta a fost desemnat doi ani la rand (2010 si 2011) cel mai bun birou din intreaga retea Coldwell Banker din Romania, tinand cont de cifra de afaceri realizata. Cel mai important factor in realizarea acestei performante a fost reprezentat de serviciile superioare de consultanta imobiliara furnizate printr-un mix optim intre brokeri imobiliari cu experienta de peste 10 ani in piata imobiliara si juniori talentati si dedicati beneficiarilor nostri. Sucursala Banu Manta este localizata foarte aproape Piata Victoriei, fiind usor accesibila datorita mijloacelor de transport din zona. Brokerii afiliati biroului din Banu Manta sunt specializati atat in tranzactionarea locuintelor noi cat si a celor vechi, acoperind segmentele de mass market si proprietatile din zonele exclusiviste ale capitalei, fiecare fiind specializat pentru un anumit segment de piata.

Curent electric
Aer Conditionat

Localizare

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu