Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Vanzare apartament 2 camere, Vitan-Barzesti, Bucuresti
Vitan-Barzesti, Bucuresti

€73.601
detalii pe scurt

Tip proprietate Apartament

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 67 mp

Camere 2

Bai 1

Vanzare apartament 2 camere, Vitan-Barzesti, Bucuresti
Vitan-Barzesti, Bucuresti

€73.601

INVESTITIE!

Apartamentul propus la vanzare este spatios si compartimentat cu stil; este compus din living cu bucatarie open space de 28 mp, dormitor de 15 mp, baie de 5 mp si balcon de 12 mp (poze cu titlu informativ). Reprezentant EXCLUSIV al dezvoltatorului!

Complexul rezidential New World Residence Delta Vacaresti se afla pe strada Vitan-Barzesti, sectorul 4 din Bucuresti, la cativa metri de Parcul Natural Vacaresti. In vecinatate avem Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan, Mall Sun Plaza, piata. Ansamblul este foarte bine pozitionat in zona Splaiul Unirii-Vitan Barzesti si in imediata vecinatate a Deltei Vacaresti si a hotelului Rin Grand.

Mobilitatea este asigurata de accesul la toate mijloacele de transport – apropierea de centru este un avantaj daca va deplasati cu masina personala, in caz contrar sunt disponibile mijloacele de transport in comun, fiind statia STB la numai 2 minute de mers pe jos.

Structura de rezistenta este formata din cadre si diafragme din beton armat, proiectate si executate in conformitate cu cerintele legilor in vigoare. Inchiderea exterioara si intre apartamente se va realiza din zidarie (25 cm exterior si 10 cm intre apartamente), iar pe exterior imobilul va dispune de izolatie termica formata din polistiren de 10 cm. Toate apartamentele la interior beneficiaza de finisaje la alegere in cazul in care sunt achizitionate din timp.


Comision: 0%, achizitie direct dezvoltator
Avans: DOAR 5% la antecontract, iar diferenta se achita la vanzare dupa finalizarea blocului


*poze cu titlu informativ

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Cablu

Localizare

S Liliana

+07- VEZI NUMAR

https://www.star-construct.ro

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu