Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Hotel Pensiune, Eforie Nord
Eforie Nord, Eforie Nord

€690.000 + TVA
detalii pe scurt

Tip proprietate Apartament

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 620 mp

Camere 12

Bai 12

Hotel Pensiune, Eforie Nord
Eforie Nord, Eforie Nord

€690.000 + TVA

Excelenta prin experienta!Va prezentam o vila deosebita, situata pe faleza Eforie Nord-Agigea, in primul rand la mare, langa restaurantul Golful Pescarilor! Zona este una de cladiri rezidentiale, linistita iar in acest moment se fac lucrari pentru amenajarea falezei pietonale si a plajei din fata proprietatii. Vederea este direct la mare, fara restrictii.

Vila este un D+P+3E+M si este exploatata comercial pe perioada verii.Pensiunea dispune la demisol de garaj, camera tehnica si o garsoniera cu baie si bucatarie.

La parter, un apartament generos cu 3 camere, bucatarie si 2 bai.

La etajele 1 si 2 sunt 2 garsoniere cu bucatarie si baie si 6 dormitoare cu baie proprie. Camerele sunt dotate cu tot necesarul pentru inchiriere catre turisti.

La etajul 3 sunt 2 camere cu bai proprii, un bar cu bucatarie si un salon generos cu vedere la mare.

La mansarda se afla o terasa deschisa cu vedere la mare, prevazuta cu mese si scaune si o camera cu baie proprie. De asemenea, vila dispune de cel putin 12 locuri pentru parcarea autoturismelor si de o curte umbrita, cu flori si conifere pitice, in care sunt amplasate sub o copertina mese cu scaune si un balansoar pentru copii.

Proprietatea se vinde utilata si mobilata.Pretul este in euro si NU include TVA!Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, va rugam sa ne contactati!ID intern: TET0013292

Localizare

Bercea Rita

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress