Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare apartament 2 camere, Copou, Iasi
Copou, Iasi

€182.500
detalii pe scurt

Tip proprietate Apartament

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 69 mp

Camere 2

Bai 1

Vanzare apartament 2 camere, Copou, Iasi
Copou, Iasi

€182.500

In inima Copoului, in apropierea Universitatii, gasesti acest apartament modern si confortabil in complexul Park Residence. Cu o configuratie spatioasa de 2 camere, acesta ofera un dormitor, un living luminos si o bucatarie open space, perfect pentru momentele petrecute alaturi de cei dragi. In plus, dispune de o baie, un dressing practic si o debara pentru depozitare suplimentara.



Situat la parter, acest apartament ofera acces usor si comod. Beneficiaza de un loc de parcare subteran, asigurand siguranta masinii tale.



Apartamentul are 69.1 mp utili si se vinde mobilat partial, incluzand bucataria, baia, dressingul si debaraua. De asemenea, vine echipat cu aparat de aer conditionat si sistem de incalzire prin pardoseala, asigurand un mediu confortabil in orice anotimp.



Poti achizitiona acest apartament prin intermediul unui credit, iar pretul afisat include si locul de parcare subteran in curtea privata, inchisa cu doua porti automatizate.



Pretul afisat suporta negociere.



Pentru mai multe informatii sau pentru a programa o vizionare, nu ezita sa ne contactezi!

Curent electric
Apa
Gaz
Centrala proprie
Centrala imobil
Aer Conditionat
Fibra Optica

Localizare

Dabija Cristian

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress