Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Vanzare apartament 3 camere, Terezian, Sibiu
Terezian, Sibiu

€29.990
detalii pe scurt

Tip proprietate Apartament

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 50 mp

Camere 3

Bai 1

Vanzare apartament 3 camere, Terezian, Sibiu
Terezian, Sibiu

€29.990

Apartament mobilat si utilat, cu 3 camere, de vanzare in Sibiu zona Terezian, cu o suprafata utila de 50 mp, situat la mansarda unui imobil cu 3 etaje, acesta dispune de gresie, faianta, parchet, lavabila, usa metalica la intrare, compus din 2 dormitoare sus, living open space cu bucataria mobilata si utilata si baie in partea de jos. Locuinta este situata in apropierea tuturor punctelor de interes public, cu scoli si gradinite la o distanta de un minut, statii pentru mijloace de transport in comun, magazine, banci. Vederea apartamentului asupra orasului este impresionanta, se preda imediat dupa vanzare mobilat si utilat conform pozelor. Apartamentul momentan este inchiriat, daca doriti sa cumparati pentru investitie, puteti pastra chiriasii. Pretul de vanzare al acestui apartament este de 29990 euro si poate fi achizitionat prin orice metoda de creditare bancara sau plata cash. PODUL MANSARDEI ESTE INTABULAT!

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22746

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare

Localizare

Anca Mihai

+07- VEZI NUMAR

www.taboo.ro

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu