Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Vanzare garsoniera, Vitan-Barzesti, Bucuresti
Vitan-Barzesti, Bucuresti

€46.092
detalii pe scurt

Tip proprietate Apartament

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 40 mp

Camere 1

Bai 1

Vanzare garsoniera, Vitan-Barzesti, Bucuresti
Vitan-Barzesti, Bucuresti

€46.092

Achita acum DOAR un avans de 5%, iar diferenta la finalizarea blocului!


ACHIZITIE: direct dezvoltator
COMISION: 0%
REDUCERE: pentru plata in avans.


Reprezentant EXCLUSIV al dezvoltatorului!

Complexul rezidential New World Residence Delta Vacaresti se afla pe strada Vitan-Barzesti, sectorul 4 din Bucuresti, la cativa metri de Parcul Natural Vacaresti. In vecinatate avem Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan, Rin Grand Hotel, Mall Sun Plaza, piata.

Mobilitatea este asigurata de accesul la toate mijloacele de transport – apropierea de centru este un avantaj daca va deplasati cu masina personala, in caz contrar sunt disponibile mijloacele de transport in comun, fiind statia RATB la numai 2 minute de mers pe jos.

Structura de rezistenta este formata din cadre si diafragme din beton armat, proiectate si executate in conformitate cu cerintele legilor in vigoare. Inchiderea exterioara si intre apartamente se va realiza din zidarie (25 cm exterior si 10 cm intre apartamente), iar pe exterior imobilul va dispune de izolatie termica formata din polistiren de 10 cm. Toate apartamentele la interior beneficiaza de finisaje la alegere in cazul in care sunt achizitionate din timp.

Garsoniera propusa la vanzare este compusa din living de 18 mp, bucatarie de 5 mp, baie de 4 mp, hol de 5 mp si balcon de 9 mp (poze cu titlu informativ). Pretul afisat contine TVA.


CREDIT: se accepta orice tip de credit, iar departamentul nostru financiar va poate acorda suport GRATUIT pentru consultanta financiara personalizata, pentru intocmirea dosarului de credit, astfel incat sa finalizati tranzactia cu succes!
VIZIONARE: pentru programari sunati la .

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Cablu

Localizare

S Liliana

+07- VEZI NUMAR

https://www.star-construct.ro

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu