Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Garsoniera decomandata cu balcon in Chiajna
Chiajna, Chiajna

€33.900
detalii pe scurt

Tip proprietate Apartament

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 29 mp

Camere 1

Bai 1

Garsoniera decomandata cu balcon in Chiajna
Chiajna, Chiajna

€33.900

Excelenta prin experienta!



Va propunem la vanzare o garsoniera spatioasa si decomandata, cu bucatarie inchisa si balcon, in cartierul Militari Residence, intr-un bloc boutique aflat in constructie.



Constructie solida pe cadre de beton si caramida porotherm (fara compartimentari din rigips). Toate utilitatile racordate (apa, gaze, curent, canalizare). Dezvoltator serios si cu experienta in domeniu.



Suprafata utila 28.74mp, suprafata totala cu balcon 30.87mp. Compartimentare de tip decomandat. Finisaje peste media zonei.



Mai avem in bloc diverse modele ca suprafete si etaje si apartamente de 2 camere intre 47000-54900 EURO. Termen de mutare maxim - final 2024.



Garsoniera se vinde pentru pretul de 35000 EURO (TVA de 9% inclus). Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea de credit ipotecar. PROMOTIE - Pentru plata cash minim 90% la antecontract se ofera discount (pret 33900 EURO)



Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti si Ilfov! Oferta apartine agentiei Top Estate Team (www.tet.ro)

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Centrala proprie

Localizare

Gavan Stefan

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress