Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Zona Casa Presei | Terasa generoasa | Lift | Privelist Panoramica
Bucurestii Noi, Bucuresti

€127.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Apartament

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 36 mp

Camere 2

Bai 1

Zona Casa Presei | Terasa generoasa | Lift | Privelist Panoramica
Bucurestii Noi, Bucuresti

€127.000

Excelenta prin experienta!





Locatia este cel mai important atuu al unei proprietati, iar aceasata proprietate va ofera o combinatie intre zona urbana si o zona linistita cu densitate redusa. Astfel, va prezentam acest apartament modern, ideal pentru cei care cauta confort si accesibilitate. Situat la etajul 9 al unui imobil construit in 2011, acest apartament de 36 mp utili si 49 mp total este locuinta perfecta pentru un stil de viata dinamic, aproape de oras, dar si la cativa pasi de natura prin interemdiul parcurilor din zona, respectiv Herastrau si Bazilescu.



Accesul rapid la transportul in comun, autobuzele fiind la cativa pasi, faciliteaza deplasarile in intreaga capitala. In vecinatate veti gasi toate serviciile necesare: banci, supermarketuri, restaurante si parcuri, perfect pentru momentele de relaxare sau plimbare. Iar pentru cei mai pofticiosi, exuberanta fast-food-urilor din zona ofera o varietate de optiuni delicioase.



Apartamentul dispune de o compartimentare semidecomandata, incluzand 2 camere, un dormitor si o baie moderna. Spatiile sunt luminoase si prietenoase, cu un design interior care poate fi personalizat cu usurinta. Finisajele de calitate superioara, precum parchetul elegant, gresia si faianta de bun gust, imbina estetica si functionalitate.



De asemenea, apartamentul ofera posibilitatea de a fi utilizat atat ca locuinta, cat si ca birou de tip office, fiind ideal pentru avocati, notari sau alte activitati mixte. Fie ca doriti sa creati un camin confortabil sau un spatiu de lucru inspirat, acest apartament va asteapta sa-i dati viata viziunilor dumneavoastra.



La un pret atractiv de 127.000 euro, fara TVA, acest apartament promite nu doar un acoperis deasupra capului, ci si oportunitatea de a detine o proprietate care va creste in valoare in timp si pe care o puteti privi si ca pe o investitie, nu doar o locuinta. Nu ratati ocazia de a deveni proprietar in aceasta zona cautata, unde stilul de viata modern se intalneste cu comoditatea zilnica.



ID intern: TET0016618

Pentru mai multe informatii si vizionari, apelati cu incredere!

Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti/Ilfov!

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Centrala proprie
Aer Conditionat
Fibra Optica
Wireless

Localizare

Flueras Alexandru

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress